Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Modalitati de plata Anunt U.E. Anunturi Online Politica Confidentialitate Contact
Anunturi in ziare nationale
Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunturi Anunt de Mediu

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi® sau Ziarul Locuri de Munca® (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Anunt public ANPM Bucuresti

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jan 2022
Anunt public Pentru inceperea procedurii de autorizare SC ORIGO ROASTERY SRL din BUCURESTI, str. Lanului nr. 4, sector 2, anunta publicul interesat asupra inceperii procedurii de obtinere a autoruzatiei de mediu pentru functionarea PRELUCRAREA CEAIULUI SI A CAFELEI amplasat(a) in localitatea BUCURESTI, str. Lanului nr. 4, sector 2. Informatiile privind influenta activitatii asupra mediului pot fi consultate sediul Agentiei pentru Protectia mediului Bucuresti. Observatiile publicului se primesc in scris, cu datele de identificare ale semnatarului, zilnic, la sediul A.P.M., pe toata durata derularii procedurii de reglementare.

ANUNT DE MEDIU ANPM DOLJ

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jan 2022
ANUNT OMV PETROM SA, titular al proiectului "Construire parc fotovoltaic Amaradia, bransamente, racorduri si drum de acces", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dolj, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire parc fotovoltaic Amaradia, bransamente, racorduri si drum de acces", propus a fi amplasat in localitatea Isalnita, Str. Mihai Eminescu, nr. 105, judetul Dolj. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj, din Craiova , str. Petru Rares nr. 1, jud. Dolj, in zilele de luni - joi, intre orele 8:00 - 16:30 si vineri intre orele 8:00 - 14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdj.anpm.ro . Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj.

Declar pierduta legitimatia de student- ZIARUL DE PIERDERI

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
Poenalte Alexandru Andrei, declar pierduta legitimatia de student emisa de Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, UPB. O declar nula.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu PRODACT METAL COLOR SRL PRODACT METAL COLOR SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE 2 HALE MICROPRODUCTIE, DEPOZITARE, SERVICII, BIROURI, IMPREJMUIRE TEREN, BRANSAMENTE SI UTILITATI, propus a fi amplasat in T.3, P.66/6, lot 1, Caldararu - Cernica, Ilfov. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii Nr. 1 Sector 6 Bucuresti si la sediul PRODACT METAL COLOR SRL - Bucuresti Sect.3, Drumul intre tarlale, nr.41C, in zilele de luni pȃna vineri., intre orele 9-13. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov din strada Aleea Lacul Morii nr 1, Sector 6 Bucuresti, email office@apmif.anpm.ro

Anunt public anpm

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
PAVEL PETRE, cu domiciliul in judetul Calarasi, comuna Ciocanesti, cod postal 917035, strada Stejarului, nr. 5, titular al proiectului "CONSTRUIRE REMIZE PENTRU UTILAJE AGRICOLE SI CANTAR AUTO", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM CALARASI, pentru proiectul "CONSTRUIRE REMIZE PENTRU UTILAJE AGRICOLE SI CANTAR AUTO", propus a fi amplasat in judetul Calarasi, comuna Ciocanesti, cod postal 917035, strada Alunului, nr. 8,. 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciu, Nr. 2, jud. Calarasi, in zilele de luni-vineri, intre orele 10- 14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmcl.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului. 2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu TRAVIC CONSULTING S.R.L TRAVIC CONSULTING S.R.L anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE 5 HALE DEPOZITARE SI BIROURI, IMPREJMUIRE SI UTILITATI, HALA 3, 4, 5, 6, 7, propus a fi amplasat in T.3 P.66/6, lot 2, sat Caldararu - Cernica, Ilfov. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii Nr. 1 Sector 6 Bucuresti si la sediul TRAVIC CONSULTING SRL - Bucuresti Sect.2, Str. Johann Sebastian Bach, nr.16, in zilele de luni pȃna vineri, intre orele 9-13 . Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov din strada Aleea Lacul Morii nr 1, Sector 6 Bucuresti, email office@apmif.anpm.ro.

Anun Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE iNCADRARE OMV PETROM SA titular al proiectului – Lucrari de abandonare aferente sondei 345 Videle Vest , propus a fi amplasat in extravilanul orasului Videle, judetul Teleorman, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către APM Teleorman, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Lucrari de abandonare aferente sondei 345 Videle Vest, propus a fi amplasat in extravilanul orasului Videle, judetul Teleorman. Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Teleorman, din mun. Alexandria, str. Dunării, nr. 1, jud. Teleorman de luni pană joi intre orele 8-16,30 si vineri intre orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtr.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Teleorman.

Mega Image Anunta Publicul Interesat Asupra

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
SC MEGA IMAGE SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul DESFINTARE CONSTRUCTIE EXISTENTA SI CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL P, BAZIN VIDANJABIL, AMPLASARE TOTEM SI RECLAMA LUMINOASA, AMENAJARE INCINTA, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE SANTIER, propus a fi amplasat in LOC. OTOPENI, STRADA CALEA BUCURESTI, NR. 105, ILFOV. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Ilfov, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6 si la sediul B-dul Timisoara, nr. 26, sector 6, Bucuresti , in zilele de L-V, intre orele 09:00-15:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Ilfov.

Mesacco Sediul Bucuresti Sector Pictor

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
SC MESACCO 3D SRL cu sediul in Bucuresti, Sector 1, str Pictor Ion Negulici nr 13C, etaj 1, birou 54, inregistrata la ONRC - ORCTB cu nr J40/8082/2015, CUI 34726726, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea de Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare desfasurata in Bucuresti si in tara. Informatiile la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti, Sector 6, Aleea Lacul Morii nr 1 (Barajul Lacul Morii - in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9-12, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul APM Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
Anunt public privind decizia etapei de incadrare Parohia Sf Nicolae Selari prin SC Tipo Invest SRL titular al proiectului CONSTRUCTIE EXISTENTA Sp+P+3E+M MODIFICARI INTERIOARE PENTRU FUNCTIUNEA DE SPATII COMERCIALE, ALIMENTATIE PUBLICA SI SPATII CAZARE anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul MODIFICARI INTERIOARE PENTRU SPATII COMERCIALE, ALIMENTATIE PUBLICA SI SPATII DE CAZARE CONSTRUCTIE EXISTENTA Sp+P+ 3E+M , propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 3, Str Gabroveni nr 29/ Str Lipscani nr 66. Proiectul deciziei de incadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 -12.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbuc.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Anunt de mediu. SC Dany Com Impex SRL.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
Anunt de mediu. SC Dany Com Impex SRL, cu sediul in Com.Vidra, sat Sintesti, str. Principala 634, Ilfov, CUI-17079263, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea Reciclare deseuri, cod 3720-5157, desfasurata in str.Stefan Pictor Dumitrescu nr. 54, Bucuresti. Informatiile la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti, din sect.6, Aleea Lacul Morii nr.1 (Barajul Lacul Morii- in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9-12, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul APM Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt

ANUNT DE MEDIU. GABI STEEL CONCEPT SRL,

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
GABI STEEL CONCEPT SRL, cu sediul in Municipiul Bucuresti, Str. Bacalbasa, Nr.14, Bl.63bis, Sc.2, Ap.16, Sector 4 CUI-44380920, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea Reciclare deseuri, cod 3720-5157, desfasurata in Soldat Ionescu Florea nr. 22, sect 4, Bucuresti. Informatiile la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti, din sect. 6, Aleea Lacul Morii nr.1 (Barajul Lacul Morii- in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9-12, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul APM Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

OMV

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
OMV PETROM SA, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Lucrari de abandonare aferente sondei 911 Satchinez propus a fi amplasat in extravilanul comunei Satchinez, CF nr. 405098, jud. Timis.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Municipiul Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, jud. Timis si la sediul titularului, Municipiul Timisoara, str. Coriolan Brediceanu, nr. 10 C, jud. Timis, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:30, vineri intre orele 8:00-14:00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis

Anunt Public ANPM CLUJ- AUTORIZARE

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
Bob George Radu, in calitate de titular, anunta publicul interesat asupra declansarii etapei de incadrare, conform cu Hotararea de Guvern nr.1076/2004, in vederea obtinerii avizului de mediu pentru,, "Elaborare documentatie PUZ pentru Construire casa de vacanta, operatiuni notariale privind circulatia imobiliara-constituire drept de servitute de trecere " in comuna Belis, satul Balcesti, CF nr. 53494 si 52829, judetul Cluj. Prima versiune planului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj, Calea Dorobantilor, nr. 99 si la sediul titularului/proiectantului/ incepand cu data de 17.09.21 intre orele 9:00-14:00. Publicul interesat poate transmite, in scris, comentarii si sugetii, pana in data de 05.10.21, la Agentia pentru Protectia Mediului Cluj, Calea Dorobantilor, nr. 99, bloc 9b, cod 400609, fax 0264.412.914, email office@apmcj.anpm.ro, dupa urmatorul program: luni - joi intr orele 9:00- 14:00, vinere intre orele 9:00-12:00.

Anunt Mediu ANPM Bucuresti

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
S.C. LG PROJECT TECHNOLOGIES S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Construire ansamblu functiune mixta (locuire, comert, servicii) cu regim de inaltime maxim 2S+P+9E+E10-11-12 retrase+Etehnic, amenajare si imprejmuire teren, organizare de santier, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 2, Str. Fabrica de Glucoza nr. 38. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului LG PROJECT TECHNOLOGIES din municipiul Bucuresti, Intrarea Chefalului, Nr. 11-13, Camera 3, Etaj 7, Apartament 53, in zilele de luni- vineri, intre orele 9.00-12.00.

Anunt PUBLIC ANPM Protectia Mediului la Ziarul de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
S.C. LG PROJECT TECHNOLOGIES S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Construire ansamblu functiune mixta (locuire, comert, servicii) cu regim de inaltime maxim 2S+P+9E+E10-11-12 retrase+Etehnic, amenajare si imprejmuire teren, organizare de santier, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 2, Str. Fabrica de Glucoza nr. 38. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului LG PROJECT TECHNOLOGIES din municipiul Bucuresti, Intrarea Chefalului, Nr. 11-13, Camera 3, Etaj 7, Apartament 53, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
ROMATERMIT CONSTRUCT SRL informeaza publicul interesat ca a depus solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea "Fabricarea de constructii metalice si parti componente alte structurilor metalice cod CAEN 2511 desfasurata in Com. Jilava, SOS. Giurgiului nr. 33 A, Jud. Ilfov. Se pot solicita informatii sau depune observatii, formulate in scris, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00- 13:00, la sediul APM Ilfov din Bucuresti, sector 6, aleea Lacul Morii nr. 1.

ANUNT DE MEDIU PROTECTIA MEDIULUI DAMBOVITA - ZIAR

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jan 2022
FYTSPA SRL cu sediul in comuna Crevedia, Judet Dambovita, Sat Darza, Strada Garii, Nr.389, titular la activitatii "cod CAEN 5610 - Restaurante", anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtienere a autorizatiei de mediu pentru punctul de lucru amplasat in Comuna Crevedia, Judet Dambovita, Sat Darza, Strada Gavanei, Nr.86/15. Informatiile privind documentatia depusa pot fi obtinute la sediul APM Dambovita, Strada Calea Ialomitei, Nr.1, Targoviste, in zilele de luni - joi intre orele 9.00-15.00 si vineri intre orele 9.00- 13.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dambovita, pe toata durata derularii procedurii de autorizatie.

OMV

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Jan 2022
OMV PETROM SA, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Lucrari de abandonare aferente sondei 911 Satchinez propus a fi amplasat in extravilanul comunei Satchinez, CF nr. 405098, jud. Timis.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Municipiul Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, jud. Timis si la sediul titularului, Municipiul Timisoara, str. Coriolan Brediceanu, nr. 10 C, jud. Timis, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:30, vineri intre orele 8:00-14:00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis

Anunt Public Privind Depunerea Solicit

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Jan 2022
*Anunt public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu. SC OMV PETROM S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru:proiectul-" Lucrări de abandonare aferente sondei. 2483- Videle Est", amplasat in:comuna Clejani-jud. Giurgiu, titular:SC OMV PETROM S.A. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la: sediul APM.Giurgiu sos.Bucuresti, bl.111, sc.A+B, MUN. Giurgiu, jud.Giurgiu și la:S.C. OMV PETROM S.A. cu sediul in:mun. București, sector.1, str.Coralilor, nr. 22. Observaţiile publicului se primesc la APM.Giurgiu, pe adresa de e-mail: office@apmgr.anpm.ro.
Contact Media Press Publishing
Anunturi fonduri europene
Ziarul de Pierderi® - anunturi pierderi acte, pierderi legitimatie, pierderi permise, pierderi certificate
Ziarul Locuri de Munca® - anunturi oferte locuri de munca, anunturi imigrari locuri de munca
Ziarul Anunt de Mediu® - anunt ANPM, anunt Agentia Nationala pentru Protectia Mediului
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale
Publicati anunturi de mica publicitate in ziarul Romania Libera

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie